NORTH FLOAT FIGHTERS LOPETTAA TOIMINTANSA!

Hei kaikki harrastajat ja harrastajien vanhemmat!

Tätä ei ole kovin helppoa kirjoittaa joten menen mielellään suoraan asiaan.

Joudun lopettamaan (North Float tmi) yritykseni toiminnan kannattamattomana. Vaikka harrastajamäärät ovat olleet hienossa kasvussa ja sali on parhaimmillaan ollut pullollaan kaiken ikäisistä Taekwondokoista, toiminnan jatkaminen on käynyt taloudellisista syistä itselleni mahdottomaksi.

Huonojen uutisten jälkeen siirrytään hyviin uutisiin!
Taekwondo toiminta kuitenkin saadaan jatkumaan uusissa tiloissa Sisu Gymillä. Olen ollut perustamassa Sisu Gym oy:tä vuonna 2009 ja toiminut siellä Taekwondosta vastaavana valmentajana joten palaamme takaisin osalle jo tuttuun ympäristöön. Valmennustiimimme North Float Fightersilta jatkaa ja kasvaa tämän hetkisten Sisun TKD valmentajien avulla.

Mitkä asiat muuttuvat?
Harjoitusajat, sijainti ja hinnat muuttuvat. Sisu tarjoaa mahdollisuuden samalla hinnalla harjoitella myös muita kamppailulajeja ja kuntosalin. Uusien vetäjien myötä saamme lisää ammattimaista osaamista niin TKD:n kuin myös muidenkin lajien puolelta. Tämä on ehdottomasti positiivinen asia tulevaisuuden toiminnan kehittämistä ajatellen.

Omasta puolesta toivon kaikki tervetulleeksi jatkamaan uudessa paikassa samojen ja uusien valkkujen kanssa. Vaikka oman liiketoimintani kaadan raskain mielin niin lajin edistämisen puolesta menemme tällä tavoin mielestäni oikeaan suuntaan.

Jos teille tulee kysymyksiä tähän tiedotteeseen liittyen vastaan niihin mielelläni puhelimitse tai whatsapin välityksellä. Minut tavoittaa ennen juhannusta arkisin klo. 10-18. Uusi numeroni on 044-9776574.

Viimeiseksi vielä pahoitteluni kaikille tästä mahdollisesti aiheutuvista käytännön ongelmista mutta pitkällä aikajänteellä katsottuna tämä päätös vie meitä eteenpäin.
Kiitos ja kumarrus kaikille ja hyvää kesää!

PS. Uudet aikataulut, osoitteet ja hinnastot lähetetään piakkoin kaikissa informaatio kanavissamme ja myös Sisu Gymin tiedotuksessa.

-Toni Pohjola